BIGGEST WORK & TRAVEL JOB FAIR Издвоено

Аплицирај за една поинаква Work & Travel авантура!

Искористи ја предноста да аплицираш без ризик - во случај на одбиена виза средствата уплатени за програмата во ЦЕЛОСТ ќе бидат рефундирани!

Oбезбеди си работна позиција на најголемиот работен саем во Македонија со следните работодавци:

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

Не пропуштај !