Работни понуди за Intership/Training Издвоено

12 Фев 2016

Intership/Trainig програма

Mohegan Sun Casino со локација Uncasville, Connecticut (Norwich, CT)  ти  нуди можност да заминеш на програмата Internship/Training! Праксата е во областа на Туризмот и хотелиерството и во oбласта на HR - Човечки ресурси. 

Аплицирај веднаш, местата и рокот на аплицирање се ограничен!

 

 

 

Не пропуштај !