ZIP Попусти и промоции !

24 Сеп 2015

discountsАко и ти посакуваш да си ZIP студент и да заминеш во Америка за време на летниот период преку програмата Work and Travel,тогаш биди разумен и искористи ги попустите кои ти ги овозможува ZIP Travel.

 

Early Bird Special – Попуст од $200 за сите студенти кои ќе аплицираат во месец Октомври;

Second-Timers are Back - Доколку си ZIP студент и размислуваш повторно да аплицираш за USA Work and Travel програмата, ZIP Travel ја наградува твојата решителност и лојалност нудејќи ти специјален попуст од 50 $ во текот на целата сезона!

ZIP You Go Free - Оваа година на сите студенти кои се заинтересирани да аплицираат заедно со еден или повеќе другари, ZIP Travel ви дава и дополнителна можност својата програма да ја добиете бесплатно!

Не пропуштај, искористи! ZIP Travel те наградува во текот на цела година!

Не пропуштај !