ЗА НАС

ZIP Travel претставува мрежа од агенции специјализирани за креирање, промоција и дистрибуција на производи и услуги наменети за студенти, ученици, професори, младинци и сите оние кои се чувствуваат млади. Од своите почетоци во 2000-та година, благодарејќи на креативноста, целосната посветеност и професионалност во работата и односите со своите клиенти, денес ZIP Travel претставува лидер во полето на студентски и младински програми и патувања во Централна и Источна Европа.

И покрај присутноста ширум светот, со сопствени 15 претставништва во Македонија, Романија, Литванија, Русија, Украина, Молдавија, Казахстан и Косово, со повеќе од 60 вработени млади луѓе, ZIP Travel и понатаму работи во насока на континуирана експанзија, не само во смисла на отворање на нови претставништва, туку и во збогатување на своите понуди, услуги и квалитет во работењето.

Ве очекуваме !!!!

 

about 2

Не пропуштај !