WORK & STUDY CANADA

canada flag banner

Work & Study Canada програмата ви нуди студирање и работа во Канада каде ќе стекнете знаење и работно искуство, ќе остварите стратешки врски во вашата индустрија и ќе развиете вештини за започнување на вашата кариера од соништата.

Програмата се состои од два дела: во првиот дел или првите 24 недели ќе бидете обучувани од страна на инструктори и гостински предавачи кои се професионалци во нивната област. Во овој дел има 20 часа неделно настава + Канадската дозвола за студии ќе ви овозможи да работите со скратено работно време (до 20 часа неделно) додека студирате.

Вториот дел или последните 24 недели од програмата се состојат со пракса од областа на студирање и дозвола со полно работно време за време на вашата пракса.

Кариерите нудат работилници, саеми за изнајмување и алатки кои ќе ви помогнат брзо да најдете работа! Повеќето студенти наоѓаат работа во угостителство, трговија на мало и туризам веднаш и заработуваат во просек од 15 до 18 канадски долари на час.

Picture1

Може да се надоградите себеси аплицирајќи за програма во следните области:

 

Digital Skills

Program Duration (Weeks) Locations Tuition
UI Design Professional 48 Vancouver CAD 13,950
UX Design Professional 48 Vancouver CAD 13,950
Web Developer Professional 48 Vancouver CAD 13,950
 

Hospitality & Tourism

Business School

Program Duration (Weeks) Locations Tuition
Diploma in International Business & Management Co-op 48 Vancouver, Whistler, Toronto CAD 12,600
Diploma in Digital Marketing Co-op 48 Vancouver CAD 12,600

Picture6

 

DUAL DIPLOMA PROGRAM

Програмата Dual Diploma е комбинација од две дипломи за кариера од различни академски дисциплини која трае 96 недели. Програмата за двојна диплома им нуди на студентите можност да го продолжат својот период за „работа и студирање“ во Канада. Студентите кои дипломираат со програмата за двојна диплома добиваат две дипломи што им дава подолг мандат за соработка. Тоа е најефективниот пристап за ажурирање на професионалната и академската позадина на студентот. Програмата обезбедува дополнителни 150 дена за работа со полно работно време помеѓу 2-те дипломски кариери.

 

jsoiftawoi

Програмата Dual Diploma може да ја одберете во комбинација на следните области:

 

Diploma Co-op + Diploma Co-op  Duration (Weeks) Locations Tuition
International Business Management + Digital Marketing 48 weeks + 20 week break + 48 weeks Toronto, Vancouver CAD 8,170
UX Design + UI Design 48 weeks + 20 week break + 48 weeks Vancouver CAD 11,900
Tourism & Hospitality +Food & Beverage 48 weeks + 20 week break + 48 weeks Whistler CAD 8,900

 

 

 

 

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Study, тогаш е ZIP Trаvel !

Не пропуштај !