Work & Travel 2021 - Cape Cod - Massachusetts

 

 

 

 

 

 

 

 

EMPLOYER, location Position PAY RATE HOURS/WEEK TIPS OVERTIME HOUSING
             
Wianno Club, Osterville, Cape Cod Bell/Door Person $13.50 /hour  35 hours /week Yes Possible $25.00 /week
             
Chatham Motel, Chatham, Cape Cod Housekeeping $15.00 /hour 34 hours /week Yes Yes $100.00 / week
             
Harbor Hotel, Provincetown, Cape Cod Housekeeping $15.00 /hour 32 hours /week No Possible $125.00 /week
             
Woods Hole Inn, Woods Hole, Cape Cod Housekeeping $13.50 /hour  35 hours /week Yes Possible $105.00 / week
             
Cliffside Beach Club. Nantucket, MA Housekeeping $15.00 /hour  32 hours /week Yes No $150.00 /week
             
Inn on the Beach, Harwich Port, Cape Cod Housekeeping $16.00 /hour  32 hours /week Yes No $100.00/week
             
Woolfies, Dennis Port, Cape Cod Food Prep/Prep Cook $16.00 /hour 40 hours /week Yes Possible $120.00 /week
             
Savory & the Sweet Escape, Truro, Cape Cod Barista $12.75 /hour 38 hours /week Yes No FREE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963                                                                           

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !

 

 

                                 

 

 

 

 

ZIP Travel оваа година со најнова и најповолна можност за сите студенти што ќе се пријават за програмата USA Work and Travel 2021!

 

Аплицирај без ризик: доколку вашата виза за програмата биде одбиена, вашите средства уплатени за програмата во ЦЕЛОСТ ќе бидат рефундирани!

 

 

 

 

 

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

 

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

 

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

Не пропуштај !